Tallers vacances nadal - Ocio y tiempo libre en Barcelona

Tallers vacances nadal (Barcelona)

Rbla. M. J. Verdaguer, 55, local 5 -08197 08197 Barcelona, Barcelona, España.

Solicitar información
  • Compartir en:
  • Compartir en:

Descripción de Tallers vacances nadal

Horaris: Opció matí: De 9:30 a 13:30 OPCIÓ TARDA: De 16:00 a 20:00 (Excepte el dia 24, aquest dia només matí). OPCIÓ MATÍ i TARDA: De 9:30 a 13:30 i de 16:00 a 20:00 (Excepte el dia 24, aquest dia només matí). 

En cas de dificultats per desplaçament dels fills es poden recollir – dur a domicili (només a la zona, no es va a Barcelona... –es pot recollir en estació de tren-). En cas de demanda pels dies 31 de desembre i 2 de gener es consideraria l’obertura de grup/s. El 31 només al matí (com el 24).  

OBJECTIUS: r    Fer gimnàstica mental: treball de memòria, atenció, etc.  r    Realitzar cada dia alguna activitat d’algun dels nostres tallers per conèixer-los.  r    Aprofitar els tallers per dur a terme activitats relacionades amb la festa i les vacances de Nadal.  r    Poder fer algun dels deures que posin a l’escola i llegir una estona.  r    Conviure amb altres nens i nenes en un espai i ambient familiar.  

COST:   r    Despatx matí: cost per dia esporàdic 30 €, tots cinc matins 120 €.  r    Tardes: cost per dia esporàdic 45 €, totes cinc tardes 180 €.

ACTIVITATS:     Es repartiran en activitats al despatx i fora. Al matí es faran activitats a despatx i si no neva ni plou es sortirà una estoneta a que ens doni l’aire... Les activitats programades pels matins són les següents: r    En arribar llegim i fem deures si tenim. r    A continuació farem exercicis i fitxes per posar en marxa les neurones: memòria auditiva i visual, atenció, planificació, orientació a l’espai, coordinació ull - mà,...  r    També 3 minutets pel càlcul ràpid cada dia.

I un xic de raonament?... r    Un petit descans per carregar les piles i... r    A continuació cada dia alguna activitat relacionada amb un taller diferent: Dilluns 22: Comencem coneixent el taller de llengua ja que aprofitarem per preparar una sorpresa per oferir a la família el dia de Nadal. Dimarts 23: Continuem amb el nostre taller de les habilitats socials i comencem a preparar l’obra adaptada per nosaltres d’en Charles Dickens “Conte de Nadal”.   

Dimecres 24: No podem passar sense conèixer el nostre taller de tecnologia: Construcció d’una estrella que dóna llum. Per posar a l’arbre, al pessebre o a l’habitació...  Dilluns 29: Coneixem el taller de lògica,... de matemàtiques. Resoldrem els problemes?  Dimarts 30: Dediquem aquest dia al taller de natura: Els canvis d’estat i la pluja àcida. O bé, Observem com és l’ADN.  I per les tardes sortides...

Anirem un dia a la Fira de Santa Llúcia, un altre al teatre, anirem també al museu de la ciència i un dels dies el triarem entre tots els que estiguem!!! Així practicarem la democràcia: proposarem llocs, cercarem informació (preus, desplaçament, etc.), farem campanya a veure si convencem a tothom (o al màxim) i votarem. (No s’admetran propostes inviables, es reconduirà la canalla a cercar-ne una alternativa). Les sortires es faran a partir d’un mínim d’assistents.  

Contactar con Tallers vacances nadal

¿Deseas recibir información personalizada sobre el desarrollo de tu bebé?

Acepto ceder mis datos a Mom2Mom Mom2Mom y su política de privacidad.
Al pulsar "Enviar" aceptas las condiciones de uso de paraBebés

Opiniones sobre Tallers vacances nadal

Tu opinión cuenta. ¡Sé el primero en opinar!


Socilitar información

¿Deseas recibir información personalizada sobre el desarrollo de tu bebé?

Acepto ceder mis datos a Mom2Mom Mom2Mom y su política de privacidad.
Al pulsar "Enviar" aceptas las condiciones de uso de paraBebés
VER MÁS SERVICIOS
Información legal

Los datos que aparecen en este anuncio han sido aportados por el propio anunciante. paraBebes no nos hacemos responsables de posibles errores, por ello te recomendamos que confirmes la información con el anunciante directamente.

Mapa web

paraBebés Grupo Intercom Enisa

Sobre paraBebés