Taller de ortografia catalana - Ocio y tiempo libre en...
Taller de ortografía catalana

Taller de ortografía catalana (Barcelona)

Rbla. M.J.Verdaguer 55 08197 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España. Ver mapa

Solicitar información
  • Compartir en:
  • Compartir en:

Descripción de Taller de ortografía catalana

Taller d’ortografia catalana I Aquest taller està orientar a revisar,  establir i consolidar les normes ortogràfiques bàsiques de la llengua catalana.  

En les seves classes es vol treballar al ritme de cadascú però de forma intensa les diferents normes teòriques i aplicació pràctica de les mateixes. L’objectiu és que aquelles normes que es treballin quedin consolidades i es garanteix una assimilació del 70-80 % de les normes del temari. 

En el temps de classe es farà la memorització de la regla i també exercicis d’aplicació. Depenent del ritme individual aquests exercicis seran de nivell més o menys alt i s’ampliaran o no. 

Objectius:  ▪    Revisar les dificultats ortogràfiques de cadascú i les causes principals. ▪    Assegurar el coneixement de regles ortogràfiques (més o menys en funció del ritme de cadascú). ▪    Desenvolupar la capacitat de rastreig en un text i trobar errades ortogràfiques de les regles treballades. ▪    Afavorir i utilitzar les tècniques d’observació, discriminació, correcció. ▪    Correcció de substitucions i/o omissions. ▪    Entrenament de les funcions visuals, perceptives i lingüístiques. ▪    Exercitar l’aplicació de regles ortogràfiques. ▪    Practicar la tècnica del dictat i el redactat per fer ús del vocabulari.  

Temari: MajúsculesL’apòstrof Separació de síl·labes i dígrafs Les contraccions Accentuació ▪    Classes d’accents ▪    paraules agudes ▪    Paraules planes ▪    Paraules esdrúixoles ▪    Diftongs ▪    Dièresi ▪    Accents diacríticsNormes sobre lletres: ▪    a/e▪    o/u▪    b/v▪    b/p, d/t i g/c finals▪    g/j▪    k/g▪    x/ix▪    ig/tx▪    h▪    s▪    ss▪    ç/c▪    z▪    l/l.l▪    r. Puntuació bàsica.

Algunes normes sobre paraulesEls verbs Ús d’algunes preposicionsInici 2 d'octubre final 18 de juny, matrícula 50 €. Preu mes de 100 € Màxim 4 assitents per grup.

Amb informe evolutiu i d'aprofitament. Aparcament al mateix carrer, a 5 minuts del tren, dels túnels de Vallvidrera i de l'autopista. 

Localización de Taller de ortografía catalana

Dirección: Rbla. M.J.Verdaguer 55 (08197) Sant Cugat del Vallès Barcelona (España).

Contactar con Taller de ortografía catalana

¿Deseas recibir información personalizada sobre el desarrollo de tu bebé?

Acepto ceder mis datos a Mom2Mom Mom2Mom y su política de privacidad.
Al pulsar "Enviar" aceptas las condiciones de uso de paraBebés

Opiniones sobre Taller de ortografía catalana

Tu opinión cuenta. ¡Sé el primero en opinar!


Socilitar información

¿Deseas recibir información personalizada sobre el desarrollo de tu bebé?

Acepto ceder mis datos a Mom2Mom Mom2Mom y su política de privacidad.
Al pulsar "Enviar" aceptas las condiciones de uso de paraBebés
VER MÁS SERVICIOS
Información legal

Los datos que aparecen en este anuncio han sido aportados por el propio anunciante. paraBebes no nos hacemos responsables de posibles errores, por ello te recomendamos que confirmes la información con el anunciante directamente.

Mapa web

paraBebés Grupo Intercom Enisa

Sobre paraBebés