Professor, tecnic i auxiliar de Llar dInfants - Barcelona
Professor, tecnic i auxiliar de Llar d'Infants

Professor, tecnic i auxiliar de Llar d'Infants (Barcelona)

Barcelona, Barcelona, España.

Solicitar información
  • Compartir en:
  • Compartir en:

Descripción de Professor, tecnic i auxiliar de Llar d'Infants

Necessitem una professora de magisteri, una auxiliar de llar d'infants i una educadora infantil per llar d'infants a Barcelona (Sans).

S'encarregarà de portar una classe de P0-P1-P2.

Imprescindible titulació mínima de FP. Capacitat de treball en equip. Català escrit i parlat.

Interessats contesteu a l'anunci i us informarem on enviar el vostre currículum.

Contactar con Professor, tecnic i auxiliar de Llar d'Infants

¿Deseas recibir información personalizada sobre el desarrollo de tu bebé?

Acepto ceder mis datos a Mom2Mom Mom2Mom y su política de privacidad.
Al pulsar "Enviar" aceptas las condiciones de uso de paraBebés

Opiniones sobre Professor, tecnic i auxiliar de Llar d'Infants

Valoración media: 
(4,9) sobre un total de 19 opiniones. Opinar
Sheila Lozano
         
Magisterio de educación Infantil.

Hola, soy técnica de educación infantil y maestra de educación infantil. También monitora de tiempo libre. Tengo el nivel B1. Por lo que hace mi experiencia profesional de becaria he estado en la llar d'infants Sagrat cor y en colegios de educación infantil. He trabajado durante dos veranos como monitora en casales de verano y también he hecho colonias, he trabajado en comedores duante el año haciendo substituciones y en la ludoteca de Ikea los fines de semana. Estoy muy interesada en vuestra oferta como auxiliar o educadora, espero vuestra respuesta! Gracias por todo.

Comentar | Hace 6 meses

Anna Llobet Bartolomé
         
Mestra d'educació infantil.

Bon dia, voldria manifestar-vos el meu interès per treballar a la vostra escola. Pel que fa a la meva titulació tinc el títol de tècnic en educació infantil i el de mestra d'educació infantil. Durant els meus estudis vaig fer varies etapes de pràctiques, en un total de 4 escoles de diferents àmbits i cursos. També vaig treure'm el títol del B2 en anglès i el curs passat vaig estar vivint a Anglaterra amb una família autòctona, on el meu nivell va millorar. Alhora vaig estar fent un voluntariat a una escola d'allà (disposo d'una carta de referència). Quan vaig tornar d'aquesta experiència vaig estar treballant uns mesos en una Llar d'Infants - Escola del meu municipi i posteriorment vaig estar fent de professora d'anglès en una acadèmia.Tant el meu currículum vitae com la carta de referència estan a la vostra disposició en qualsevol moment.Us demano que ho tingueu en qualsevol procés selectiu del qual disposeu a la vostra escola.Atentament,Anna Llobet.

Comentar | Hace 1 año

Marta Gómez Fontanals
         
Referent a la oferta de professor, tècnic i auxiliar .

Estic interessada en la vostra oferta. Tinc el títol de tècnic en eduació infantil, el de monitora de lleure i estic en tercer curs de pedagogia. Espero la vostra resposta per poder facilitar-vos el meu currículum. Gràcies.

Comentar | Hace 1 año

         
CFGS TEI técnica educación infantil.

Hola estic interesada en aquesta oferta.

Comentar | Hace 1 año

Ver más opiniones
Sonia Fernández Araujo
         
Sonia Fernández.

El meu nomb és Sonia.Disposo de la carrera d'Educació Infantil per la Universitat de Barcelona. Tanmateix, també tinc el cicle formatiu de grau superior en Educació Infantil.Tinc experiència en llar d'infants, parvulari i classes extraescolars.Moltes gràcies, Sonia.

Comentar | Hace 1 año

ana
         
Tenico educacion infantil .

Hola estoy interesada en la oferta ,tengo muchos años de experiencia, en todas las edades, en llar de infants, con muchas ganas de trabajar,un saludo atentamente ana.

Comentar | Hace 1 año

Mireia
         
Mestre en educació infantil .

Hola,Estic interessada en l'oferta de treball, m'agradaria que em tingueu en compte en el procés de selecció.Tinc el grau de mestre en educació infantil i també vaig realitzar el grau superior de la mateixa especialitat.Posseeixo vocació com a docent i valoro la labor educativa.Atentament,Mireia

Comentar | Hace 1 año

Adriana Gonzalez
         
Oferta educadora infantil.

Hola! Soc educadora infantil i m'agradaria mes informació sobre l'oferta de treball. Moltes gracies

Comentar | Hace 1 año

Infantil1986
         
Interesada en la oferta.

Bon dia ! Soc mestre de educació infantil, actualment estic de tutora de una classe de p1 grans . He portat p1 petits, p1 grans i p2. Tinc el grau superior de educació infantil i el nivell c de català, també estic estudiant angles. M'agradaria tindre mes informacio sobre aquesta oferta gracies

Comentar | Hace 1 año

Eva Manjon Bresme
         
CFGS tencica en educacion infantil.

Hola tengo el titulo de educacion infantil y me gustaria recibir mas informacion de esta oferta gracias

Comentar | Hace 1 año

Loli Muñoz
         
Tecnico educAción. InfAntil .

Soc educadora infantilAux sociosanotaria

Comentar | Hace 1 año

Mar Pinar
         
Mestra infantil.

Bon dia,Sóc Mestra d’Educació Infantil, he treballat com a tutora a l'aula de lactants a l'escola bressol Pam i Pipa de Gràcia. Organitzant, planificant i realitzant les diferents tasques educatives. També he treballat com a vetlladora a l'escola Salle Bonanova ajudant als alumnes amb dificultats motrius, diagnòstic d’autisme i de trastorn de personalitat al seu dia a dia, en la participació i seguiment de l’aula sempre donant suport als mestres i coordinant-me amb el professorat.He estat educadora durant els últims tres anys fent un treball de recolzament i millora dels processos d’integració i èxit escolar de nens i nenes en situació d’especial vulnerabilitat social i econòmica. Realitzant d’un PEI per a cada nen/a per detectar les dificultats i/o condicionaments d’aprenentatge. Coordinació amb els referents educatius de l’escola, serveis socials i famílies. Sóc una persona organitzada, responsable, amb bones habilitats comunicatives, molt motivada per continuar progressant dins l’àmbit educatiu i amb gran capacitat d’adaptar-me a diferents situacions.M’agradaria molt poder treballar amb vosaltres.Els agrairia tenir l’oportunitat de mantenir una entrevista personal amb vostès per fer qualsevol aclariment i ampliar la informació resumida al meu currículum adjuntat.Atentament,Mar Pinar

Comentar | Hace 1 año

Jana perez garcia
         
CFGS d'educació infantil i mestre EI.

Bon dia. Sóc mestra d'educació infantil i tècnica d'educació infantil. He treballat en llars d'infants durant 2 anys i he sigut tutora i polivalent de totes les diferents franges d'edat. Tinc la menció especial de psicomotricitat i un curs de primers auxilis per a infants de 0-3 anys. Sóc de Barcelona i no tinc problema en desplaçar-me. Gràcies

Comentar | Hace 1 año

Rita Junqué Prats
         
Rita Junqué Prats.

Tècnica en Educació Infantil i graduada com a mestra d'Educació Infantil. Durant 5 anys he estat treballant a la Escola Bressol Sant Medir d'Auxiliar, ara m'agradaria fer un pas endavant i fer d'educadora. Vaig fer les pràctiques del Grau a un p0 i p1, d'Auxiliar vaig passar per totes les aules.. Em sento motivada, sóc una persona molt alegre i amb moltes ganes d'iniciar-me com a educadora.

Comentar | Hace 1 año

Laura Ortega
         
Mestra.

Tinc el CFGS d'educació infantil i el Grau de mestra en educació infantil.

Comentar | Hace 1 año

Laura Ramón
         
Laura Ramón.

Mestre d'educació infantil. Vaig estar dos anys treballant en una escola com a tutora del grup d'1 any. En aquells anys també vaig ser la monitora de menjador dels nens de P-0 a P-2. A més he estat treballant com a cangur durant molts anys. Sóc una persona amb moltes ganes de treballar. Visc a Barcelona.

Comentar | Hace 1 año

Nerea Martinez
         
Tècnica d'educació infantil.

Tècnica d’educació infantil i graduada en Logopèdia. Durant 6 anys vaig treballar a la Llar d’infants Marti com a auxiliar d’aula de P-1 realitzant les funcions propies dins de l'aula, supoert en les aules de P-0 i P-2, monitora de menjador , acompanyament en les sortides que s’organitzaven i en les activitats de piscina, servei d’acollida. Nivell natiu de català i castellà i nivell bàsic d’anglès. Em considero una persona responsable, activa, empatica, resolutiva i amb capacitat per treballar en equip i amb ganes d’aprendre noves metodologies i emprendre nous reptes per tal d’enriquir la meva experiència.

Comentar | Hace 1 año

Serra Ibarra
         
Grau Superior en Educació Infantil.

Tècnica en Educació infantil, amb una llarga experiècia en la primera infància i etapa infantil, especialment en el món deñ lleure i canguratges. Em considero dolça, empàtica, responsable,puntual, seriosa, alegre i amb ganes de treballar. Visc a Barcelona

Comentar | Hace 1 año

Lidia calduch domenech
         
Técnica de educación infantil.

Tengo experiencia en guarderías, educando a niños de 3 meses a los 3 años y siendo monitora de un Espai con niños i niñas de tres añoa

Comentar | Hace 1 año

Tu opinión cuenta. ¡Compártela! :


Socilitar información

¿Deseas recibir información personalizada sobre el desarrollo de tu bebé?

Acepto ceder mis datos a Mom2Mom Mom2Mom y su política de privacidad.
Al pulsar "Enviar" aceptas las condiciones de uso de paraBebés
VER MÁS SERVICIOS
Información legal

Los datos que aparecen en este anuncio han sido aportados por el propio anunciante. paraBebes no nos hacemos responsables de posibles errores, por ello te recomendamos que confirmes la información con el anunciante directamente.

Mapa web

paraBebés Grupo Intercom Enisa

Sobre paraBebés