Ludoteca de Girona El Raco Magic - Ocio y tiempo libre en...
Ludoteca de Girona El Racó Màgic

Ludoteca de Girona El Racó Màgic (Girona)

avinguda Montilivi 14 baixos 17003 Girona, Girona, España.

Solicitar información
  • Compartir en:
  • Compartir en:

Descripción de Ludoteca de Girona El Racó Màgic

La nostra ludoteca és un espai pensat pels nens i per als nens amb diferents racons de joc i creativitat. És un espai on els nens i nenes juguen i es relacionen amb els altres, tot estimulant la creativitat, desinhibició, expressió i relació social, atès per un equip de professionals qualificats. Aprendre a jugar és la finalitat principal, tot procurant desenvolupar l'autonomia i el desenvolupament integral a partir del joc, tot aixó ho aconseguim d'una forma divertida, utilitzant el que més agrada als nens : El JOC .

La ludoteca esdevé un complement de la tasca educativa dels infants. Per ells significa tenir un lloc on trobar-se amb els amics, fer tallers i aprendre coses tot jugant i pels pares una manera diferent de complementar l'horari escolar dels seus fills i que a ells els agradarà molt. Allà hi podran trobar : Ajuda en les tasques escolars, un espai de contes , jocs de taula i jocs tranquils, un racó de creativitat, la caseta el super i l'hospital de les nines, el taller, els cotxes i el racó de construcció entre altres.

El nostre horari d'atenció és de dilluns a divendres de les 17:00h a les 20:30h. També fem recollida de nens a les escoles de la zona. En temps de vacances escolars obrim tot el dia de les 8:30h a les 17:00h oferim si es necessita el servei de menjador i fem servei d'acollida de les 7:50h fins a les 8:30h.També oferim el servei d'organització i realització de festes d'aniversari.

Contactar con Ludoteca de Girona El Racó Màgic

¿Deseas recibir información personalizada sobre el desarrollo de tu bebé?

Acepto ceder mis datos a Mom2Mom Mom2Mom y su política de privacidad.
Al pulsar "Enviar" aceptas las condiciones de uso de paraBebés

Opiniones sobre Ludoteca de Girona El Racó Màgic

cesc
Ludoteca.

M\'agrada molt la vostra ludoteca. Endavant amb el projecte.

Comentar | Hace 10 años

Tu opinión cuenta. ¡Compártela! :


Socilitar información

¿Deseas recibir información personalizada sobre el desarrollo de tu bebé?

Acepto ceder mis datos a Mom2Mom Mom2Mom y su política de privacidad.
Al pulsar "Enviar" aceptas las condiciones de uso de paraBebés
VER MÁS SERVICIOS
Información legal

Los datos que aparecen en este anuncio han sido aportados por el propio anunciante. paraBebes no nos hacemos responsables de posibles errores, por ello te recomendamos que confirmes la información con el anunciante directamente.

Mapa web

paraBebés Grupo Intercom Enisa

Sobre paraBebés