Busco canguro - Barcelona 528ae
Busco canguro

Busco canguro (Barcelona)

Vilassar de Dalt, Barcelona, España.

Solicitar información
  • Compartir en:
  • Compartir en:

Descripción de Busco canguro

Busquem cangur responsable, puntual i amb experiencia per tenir cura de dos nenes de 3 anys i un nen de 6 anys. horari de 10 a 13 hores de dilluns a divendres.

A començar el dia 29 de juny fins aprox. 15 d'agost. sou a convenir. hauria de venir a la torre per cuidar els nens. en pablo, que té gaire bé 6 anys necessita una hora de classes diària aprox.

Tenim piscina. volem referències. vivim a vilassar de dalt. gracies. telèfon: *********. inma

Contactar con Busco canguro

¿Deseas recibir información personalizada sobre el desarrollo de tu bebé?

Acepto ceder mis datos a Mom2Mom Mom2Mom y su política de privacidad.
Al pulsar "Enviar" aceptas las condiciones de uso de paraBebés

Opiniones sobre Busco canguro

Valoración media: 
(5) sobre un total de 2 opiniones. Opinar
Simonel
Chica danesa .

Hola me llamo Simone, soy una chica danesa de 20 años que vive en Cabrils maresme.Busco trabajo como canguro con el possibilidad de hablar en español, inglés o danés. Tengo carnet de conducir y soy muy flexible. Soy una chica simpatica, muy madura/responsable de mi edad y tengo experiencia con niños 5 años- ademas he trabajado con dos familias a la vez todo mi tiempo aquí en españa(11 meses). Si quiereis saber mas o conocerme enviame un mail: ***@***.*** o llamame *********

Comentar | Hace 5 años

         
Presentació.

Bona nit. El em dic Alba, soc una noia de 20 anys, estudiant d'educació Infantil. Tinc el títol de monitora de menjador, a més tinc experiència laboral demostrable d'un any i mig com a monitora de menjador i auxiliar d'aula. A més he fet de cangur de la meva neboda de 5 anys l'estiu passat. Em considero una persona alegre i molt positiva amb ganes d'ensenyar tot el que he après tots aquests anys.
Afegir que pot semblar un impediment que visqui a Barcelona, però per a mi no es cap problema, garanteix-ho una puntualitat impecable i una serietat total per realitzar les meves funcions. Gràcies per el vostre temps.
Pd: Mail de contacte ***@***.***

Comentar | Hace 5 años

Tu opinión cuenta. ¡Compártela! :


Socilitar información

¿Deseas recibir información personalizada sobre el desarrollo de tu bebé?

Acepto ceder mis datos a Mom2Mom Mom2Mom y su política de privacidad.
Al pulsar "Enviar" aceptas las condiciones de uso de paraBebés
Información legal

Los datos que aparecen en este anuncio han sido aportados por el propio anunciante. paraBebes no nos hacemos responsables de posibles errores, por ello te recomendamos que confirmes la información con el anunciante directamente.

Mapa web

paraBebés Grupo Intercom Enisa

Sobre paraBebés