Collage - Activitats en grup per nens i nadons en angles

Collage (Barcelona)

Activitats en grup per nens i nadons en anglès

carrer Sant salvador 96, baixos 08024 Barcelona, Barcelona, España.

Solicitar información
  • Compartir en:
  • Compartir en:

Descripción de Collage

Un Playgroup, on els nens i les nenes poden gaudir de la música, del moviment, de l’art i d’altres activitats, en un entorn on es parla anglès, juntament els seus pares o cuidadors. 

Jugar és l’activitat més important en les vides dels nostres infants.  Els nens aprenen jugant, explorant, estimulant el seu pensament crític a través de l’activitat i el moviment. A Collage hem desenvolupat un espai acollidor i divertit perquè vosaltres i els vostres fills pugueu introduir-vos en un entorn de parla anglesa on socialitzar a través d’activitats apropiades per al seu desenvolupament, com el joc lliure, els jocs de taula, la música, les arts plàstiques, els contes i les activitats fent rotllana.   En els Playgroups combinem les iniciatives dels infants amb les activitats guiades pels mestres. 

Els Playgroups ténen horaris d’entrada i de sortida flexibles;  són espais on els infants se senten segurs i estimulats per fer el que fan millor: Jugar! Jugar amb la música, jugar amb diferents materials artístics, jugar fent yoga i movent-se, i jugar en anglès.  Són també espais on els pares estan convidats a participar i conèixer altres pares tot aprenent l’anglès. 

Els Playgroups de Collage es fan cada dimarts i dijous entre les 10am i 1pm. Els nens de menys de 12 mesos han de venir acompanyats per adults.  Els nens entre 1 i 3 anys es poden deixar a cura dels mestres dels Playgroups, però la participació dels pares és sempre benvinguda

Contactar con Collage

¿Deseas recibir información personalizada sobre el desarrollo de tu bebé?

Acepto ceder mis datos a Mom2Mom Mom2Mom y su política de privacidad.
Al pulsar "Enviar" aceptas las condiciones de uso de paraBebés

Opiniones sobre Collage

Tu opinión cuenta. ¡Sé el primero en opinar!


Socilitar información

¿Deseas recibir información personalizada sobre el desarrollo de tu bebé?

Acepto ceder mis datos a Mom2Mom Mom2Mom y su política de privacidad.
Al pulsar "Enviar" aceptas las condiciones de uso de paraBebés
VER MÁS SERVICIOS
Información legal

Los datos que aparecen en este anuncio han sido aportados por el propio anunciante. paraBebes no nos hacemos responsables de posibles errores, por ello te recomendamos que confirmes la información con el anunciante directamente.

Mapa web

paraBebés Grupo Intercom Enisa

Sobre paraBebés